Общи условия

Настоящите общи условия се прилагат за използването на нашия уебсайт – www.pizzanwings.bg („Сайта“), закупуването на продукти чрез него и използването на цялата предоставена информация, услуги и / или препоръки до вас чрез или на Сайта.

Моля, прочетете внимателно клаузите, подробно описани по-долу. Посещавайки или използвайки www.pizzanwings.bg и услугите и приложенията, които предоставяме, вие се съгласявате да бъдете обвързани от нашите Общи условия. Ако не сте съгласни с долупосочените Общи условия, моля, въздържайте се от използването на Сайта, приложенията или услугите, които предоставяме.

Компанията

Ние сме „Кетоуърлд.бг“ ЕООД, компания, която е надлежно регистрирана съгласно законите на България, притежаваща бранда PIzzaN’Wings.bg и извършваща онлайн търговия през уебсайта www.pizzanwings.bg, с регистриран адрес 1113 София, р-н. Изгрев, ул. „Константин Кисимов“ №4 („Адрес на компанията“).

Възрастово ограничение

За да направите поръчка през www.pizzanwings.bg, трябва да сте на възраст над 18 години. Ако сте под 18 години, можете да направите поръчка през Сайта едиствено в присъствието и с участието на родител или настойник.

Условия за покупко-продажба

Регистрация и потребителски акаунт

За да направите поръчка, трябва да се регистрирате и създадете потребителски акаунт в Сайта. Попълнете точна и достоверна информация, когато създавате акаунта си. Също така трябва да поддържате актуална и актуализирана информацията, като ни информирате за всички промени.

Създаването на множество потребителски акаунти се счита за злоупотреба със Сайта.

За да осигурите сигурността и поверителността на вашия акаунт, ще трябва да изберете потребителско име и парола. Тези потребителски идентификационни данни са необходими за влизане във вашия акаунт. Препоръчва се да не споделяте тези потребителски идентификационни данни с никого.

Вие сте отговорни за запазването на поверителността на вашия потребителски акаунт и парола. Вие също носите отговорност за ограничаване на достъпа до вашия компютър. Съгласявайки се с нашите Условия, вие също се съгласявате да поемете отговорност за всички дейности, които се извършват през вашия акаунт или парола.

Вашата поръчка ще бъде изпълнена само когато вашите потребителски идентификационни данни са правилно въведени и само след потвърждаване на регистрацията ви, като използвате имейл адреса, който сте предоставили.

Вие носите цялата отговорност за запазване в тайна на Вашето потребителско име и парола, както и на личната информация, която сте публикували в профила си (адрес, телефонен номер, информация по отношение на извършените плащания по електронен път, и т.н.).

Сключване на договор

Данните, съдържащи се в този сайт и информацията, посочена в Общите условията, не представляват оферта за продажба. Те преставляват покана да направите оферта. Не е налице сключен договор за покупко-продажба по отношение на който и да е продукт на PizzaN’Wings.bg до момента на изпращането на тези продукти на посочения от вас адрес.

За да направите поръчка, трябва да следвате процеса на онлайн пазаруване на Сайта.

Когато завършите процеса на онлайн пазаруване и направите поръчка, ще получите потвърждение за поръчка на посочения от вас адрес на електронна поща. Този имейл ще послужи като потвърждение, че сме получили вашата поръчка.

Поръчката се счита за приета от PizzaN’Wings.bg само след като ви изпратим потвърждение на посочения от вас адрес на електронна поща, че сме получили плащане на цената на вашата поръчка, и след като изпратим продуктите до адреса за доставка, който сте предоставили.

Договорът ще се отнася само за продуктите на PizzaN’Wings.bg, които сме ви доставили. Ако вашата поръчка се състои от повече от един продукт на PizzaN’Wings.bg, продуктите могат да бъдат изпратени до вас в отделни пратки и да бъдат доставени до вас в различно време.

Цена и начин на плащане

Ние полагаме всички усилия да гарантираме, че всички наименования на продуктите, техните подробни описания, състав и цени, налични на Сайта, са точни и отговарят на действителността. Възможно е, обаче, да има случаи на грешки.

Ако открием грешка, свързана с поръчан от вас продукт, включително грешка в ценообразуването, ще ви информираме за това възможно най-скоро. Освен това, в случай че съществува такава грешка, ние ще ви дадем възможност да анулирате поръчката си или да я потвърдите отново на правилната цена.

Ако не успеем да се свържем с вас на посочения от вас номер или по някой друг от начините за контакт, предоставени ни от вас, ще считаме поръчката за анулирана. Ако анулирате поръчката си, преди да сме изпратили продукта до вашия адрес за доставка и вече сте платили за него, ние ще ви предоставим възможност да изберете дали да получите пълно възстановяване на платената от вас сума под формата на кредит за бъдеща покупка на стоки от магазина или да Ви върнем платената сума по банков път по предоставена от Вас банкова сметка.

Всички цени на Сайта са с включен ДДС и са в български лева. Всички допълнителни такси, ако има приложими такива за всяка конкретна поръчка, са ясно показани и ще бъдат включени в „Общата сума“ на вашата поръчка.

PizzaN’Wings.bg няма задължение да изпълни вашата поръчка, ако цената, отразена в Сайта, е неправилна, дори и след като сме ви изпратили потвърждение на поръчката.

Понастоящем можете да платите за направената от Вас поръчка през онлайн оператор за плащане с кредитни карти към момента или в брой при доставка.

След като разрешите плащането и натиснете бутона „ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА“ /“Proceed to check out” , потвърждавате, че сте законният притежател или собственик на опцията за плащане, която използвате, и че тя съдържа достатъчно кредитни или финансови средства, за да покрие разходите за вашата поръчка и за доставката.

PizzaN’Wings може да използва трета страна – Доставчик на платежни услуги, за да свърже вашата кредитна, дебитна или предплатена карта с услугата. Обработката на плащанията ще се подчинява на условията и политиките за поверителност на Издателя на вашата кредитна карта и на Доставчика на платежни услуги в допълнение към Условията за ползване.

PizzaN’Wings.bg не носи отговорност за грешки, направени от Доставчика на платежни услуги. Ние ще получим определени данни за транзакцията във връзка с използването на услугата от Вас и ще използваме тази информация единствено в съответствие с политиката за поверителност на Доставчика на платежни услуги.

Политика за замяна на продукта

Приготвянетп и опаковането на поръчки от PizzaN’Wings.bg се извършва в кухнята на компанията. В случай, че продуктите в поръчките ви са изчерпани поради непредвидена липса на наличност, някои от тези продукти могат да бъдат заменени от нашия персонал при обработването на поръчката Ви. Ще направим всичко възможно да изберем продукт, подобен по вид, качество и цена. Конкретни изчерпани продукти без аналогще бъдат премахнати от вашата поръчка.

Нашата стокова система ви дава информация за всички налични продукти на нашия сайт. Причината поръчан от Вас конкретен продукт да липсва, вероятно се основава на това, че всички бройки от този продукт в склада ни са се изчерпали в момента, в който сте направили Вашата онлайн поръчка.

Ще получите имейл от нас, който ще Ви информира за промените във вашата поръчка. Тези промени ще бъдат отразени и във вашия профил или акаунт. Ако платите в брой при доставка, липсващите продукти ще бъдат извадени от крайната сума. За поръчки, които се плащат онлайн, ще ви дадем промо код за отстъпка на стойността на липсващите продукти. Или, ако предпочитате, сумата ще Ви бъде възстановена.

Екипът ни обаче работи усилено, за да поддържа складовата наличност на продуктите по всяко време и да следи , за да минимизираме шансовете някой продукт да липсва.

Връщане на закупени продукти

PizzaN’Wings.bgне приема връщане на закупени продукти, които вече са доставени на купувача. В случай че при доставката сте получили продукт/и/, различни от продуктите, които сте поръчали и заплатили, можете да се свържете с нас чрез електронна поща на адрес (“info@pizzanwings.bg”) или по телефона на (+ 359 2 465 2948) и екипът ни за поддръжка ще се съгласува с вас доставката на правилните продукти.

Връщане на продукти с изтичащ срок на годност или с лошо качество

В случай че сте получили продукт с лошо качество или с изтичащ срок на годност, ние ще заменим продукта с идентичен годен продукт с добро качество изцяло за наша сметка, можете да го върнете за възстановяване.

Отказ от поръчката

PizzaN”Wings.bg си запазва правото да изтегли по всяко време всякакви продукти от магазина и да премахне или редактира всяко съдържание или материали на Сайта.

Ще направим всичко възможно да обработим всички поръчки от клиенти. Възможно е обаче да има непредвидени обстоятелства, при които може да се наложи да откажем да обработим вашата поръчка, дори след като ви изпратим потвърждение за поръчка. PizzaN’Wings.bg си запазва правото да откаже да обработим поръчка по всяко време, по наша собствена преценка.

Ако анулираме поръчката ви, след като вече сте я платили, ние ще възстановим изцяло платената от Вас сума под формата на кредит за бъдеща покупка на стоки от магазина или ще Ви върнем платената сума по банков път по предоставена от Вас банкова сметка.

Освен това ние не носим отговорност пред Вас или пред трети лица за:
а) оттеглянето на конкретен продукт от онлайн магазина;
б) премахване или редактиране на всякакво съдържание или материали на Сайта;
или
в) нашият отказ да приемем или обработим поръчка.

Доставка

Ние ще Ви доставим Вашата поръчка до адреса, който сте предоставили в нея и в рамките на срока за доставка, който сме посочили в Потвърждението на поръчката.

Ще направим всичко възможно, за да осигурим и доставим всички поръчани от Вас стоки в рамките на нашата складова наличност. В случай че някой от платените от Вас продукти не е наличен, автоматично ще Ви върнем платената сума за изчерпания продукт под формата на кредит под формата на кредит за бъдеща покупка на стоки от магазина или ще Ви върнем платената сума по банков път по предоставена от Вас банкова сметка.

При доставката на Вашата поръчка може да се наложи да се разпишете, за да я получите. Можете да се свържете с PizzaN’Wings.bg чрез електронна поща на адрес (“info@pizzanwings.bg”) или по телефона на (+ 359 2 465 2948) в случай на дефекти, повреди или недостатъци на доставените продукти. Ако го направите, следва да ни предоставите документите, които са Ви били доставени заедно с продуктите, както и наличните данни за поръчката.

Някои населени места или страни е възможно да попадат извън зоните за доставка, до които можем да изпратим Вашата поръчка. В такива случаи ще ви информираме за това, използвайки предоставените от вас данни за контакт. В подобен случай ние ще:
а) доставим Вашата поръчка до алтернативен адрес за доставка, който ни предоставите, и който попада в обсега на зоните за доставка на продукти от нашия магазин; или
б) анулираме на вашата поръчка.

Ние ще доставим вашата поръчка в стандартната опаковка на PizzaN’Wings.bg.

Всички рискове, свързани с продукта, ще преминават към Вас от момента на доставката и през това време няма да носим отговорност за унищожаване или загуба на продукта.

Ако не сте на разположение да получите поръчката си при доставка, може да ви изпратим имейл или да ви оставим съобщение с информация за повторната доставка на вашата поръчка.

Ако доставката на вашата поръчка се забави поради отказа Ви да я приемете, ние можем:

а) да ви таксуваме за всички разходи или такси, които са възникнали в резултат на отказа ви; или

б) да анулираме Ващата поръчка, за което Вие ще бъдете уведомени незабавно и ще ви върнем сумата, която сте платили за нея, намалена с административните разходи или такси, възникнали при опита ни да доставим Вашата поръчка, както и разходите за връщането на поръчаните от Вас продукти.

В случай на отказ да приемете доставката, всички рискове и задължения, свързани с продукта, ще преминат към вас от датата, когато доставката е следвало да бъде извършена, ако не е бил налице Вашия отказ.

В случай, че не можем да извършим доставката на предвидената дата, PizzaN’Wings.bg не носим отговорност за претърпени от Вас евентуални загуби, разходи, такси, щети или пропуснати ползи, които са резултат от забавата на доставката, с изключение на предвиденото в действащата нормативна база.

Отказ от поръчка от клиента преди доставка

Ако искате да се откажете от поръчката си преди да получите потвърждение за поръчка от нас или преди Вашата поръчка да бъде изпратена за доставка, моля, свържете се с нас чрез електронна поща на адрес (“info@pizzanwings.bg”) или по телефона на (+ 359 2 465 2948).

Не може да се откажете от поръчката си, след като тя Ви бъде изпратена за доставка.

Отлагане на получаването на доставката

Ако искате Вашата поръчка да бъде доставена във време, различно от посоченото в потвърждението ни, можете да се свържете с нас чрез електронна поща на адрес (“info@pizzanwings.bg”) или по телефона на (+(+ 359 2 465 2948). Ние ще се опитаме да променим времето на доставка без допълнителни такси според Вашето желание, нашите възможности и условията на куриера (ако се използва такъв за конкретната доставка).